Wie zijn wij?


Het idee om een website voor jongeren te maken ontstond een paar jaar geleden. Werkend met jongeren in mijn praktijk, merkte ik dat het lastig is om leeftijdsgenoten te vinden die echt begrijpen hoe het is als je hoogsensitief bent. Ik gaf al een tijd trainingen voor hoogsensitieve jongeren, maar het is ook fijn om naast de trainingen een plek te hebben waar je nieuwe ideeën kunt opdoen en verhalen van anderen kunt lezen. Wendeline Braaksma kwam als stagiaire pedagogiek op mijn pad en wilde de website graag maken. Super fijn dat ze wilde helpen!

Ik heb een drukke praktijk in Den Burg (op het mooie eiland Texel) en werk daarnaast veel online met jongeren in het hele land, via skype en facetime sessies. Dat doe ik via mijn bedrijf Paradisekids.

Hartelijke groetjes, Yvonne Weeseman

 

Kijk voor meer info op www.paradisekids.nl (trainingen en sessies voor kinderen, jongeren en volwassenen)